Vragen over Zakelijke inkopen?

Met Dippy zijn er allerlei mogelijkheden voor zakelijke inkopen, voor ZZP, MKB en voor  Corporates. Wij leveren altijd met informatieve storytelling, die het sociale verhaal achter de Dippys aan de klant/relatie kan overbrengen.

– Heb jij een (online) winkel en heb je interesse met betrekking tot zakelijke inkopen? Bekijk dan onze speciale zakelijke webshop: b2b.dippykaarsen.nl

– Dippys zijn zeer geschikt als relatiegeschenk, personeelsgeschenk of overige attenties. Naast de standaard boxen op onze b2b webshop, kunnen we ook speciaal voor jullie kleurcombinaties maken, dus ook bijvoorbeeld jullie huiskleuren. Laat jou relaties zien dat je Maatschappelijk Betrokken bent, waarde hecht aan Social Return en laat een duurzame, sociale indruk achter.

– Erg populair: Paas- en Kerstgeschenken. Gelieve tijdig bij ons aan te vragen in verband met drukte in deze periodes. Dit zodat de cliënten op hun eigen tempo alle bestellingen in orde kunnen maken. 

– Wil jij een positieve, blijvende indruk achterlaten voor jou gasten of zakelijke relaties? Kan jou werkplaats wel wat kleur en sociale sfeer en beleving gebruiken? Je krijgt ook een maandelijkse factuur van het sociale membership in je eigen Dippy Account! 

– Er is van alles mogelijk. Heb jij andere leuke toepassingen? Laat het ons weten en stuur ons een berichtje via onderstaand formulier. 

Wij maken impact. Jullie ook!? 

jQuery(function($){ $(document).on('click','#popUpLinks a', function(event){ elementorProFrontend.modules.popup.closePopup( {}, event); }); });