OVER DIPPY

Sociale betrokkenheid & inclusiviteit voor iedereen

Wij zijn met Dippy in 2020 begonnen omdat we een positieve bijdrage aan de wereld wilden brengen. In ons leven voor Dippy werkten we uitsluitend voor commerciële organisaties, zonder sociaal maatschappelijk doel.

Hier wilden we verandering in brengen door onze kwaliteiten en vaardigheden in te zetten voor een betere wereld en anderen te stimuleren hetzelfde te doen. Dippy was born!

Dippys worden gemaakt in sociale voorzieningen in Nederland, door waardevolle mensen met een verstandelijke beperking. Het is ons doel om meer awareness en erkenning te creëren voor de kwetsbare doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Iedere Dippy wordt met enorm veel zorg, plezier en liefde gemaakt. De vrolijke kleurtjes worden door iedereen zo leuk ontvangen! Het is echt een feestje om ze te maken. Op deze manier zijn de kaarsen niet alleen bedoeld om een lach op ieders gezicht te toveren, maar leveren Dippys ook een menselijke bijdrage door ervoor te zorgen dat mensen met een verstandelijke beperking zich écht waardevol voelen 🥰

Dippy Members staan voor Vrolijkheid, Inclusiviteit en Sociale Betrokkenheid voor iedereen. 

Wij produceren regionaal in Nederland, gebruiken verantwoorde materialen en werken uitsluitend samen met sociale partners.

jQuery(function($){ $(document).on('click','#popUpLinks a', function(event){ elementorProFrontend.modules.popup.closePopup( {}, event); }); });